Home > Wie zijn wij > Marja Krans

Marja Krans

Marja Krans

Sinds 1991 als ondernemer actief met Metanoia training & coaching in verschillende rollen (trainer, mentor, business coach, opleider en supervisor).

Graag ondersteun ik u op strategisch en tactisch niveau bij veranderings- en ontwikkelingstrajecten. Werkend vanuit waarderend organiseren, als nieuwsgierige allrounder qua inzet met een brede blik.

Dat kan gericht zijn op de organisatie als geheel, denk aan het ontwikkelen van visie en beleid of het aansturen van een te ontwikkelen organisatie cultuur.

U kunt mij inzetten voor het optimaliseren van teams door middel van maatwerk teamcoaching, met behulp van de teamroldynamieken van Belbin in procesbegeleiding en workshops rond voor hen relevante thema’s. Ik ben enthousiast over de effecten van business en executive coaching en supervisie.

Vanaf de start actief binnen profit en non-profit organisaties, onderwijs, zorg en politiek; de 11 jaar bestuurlijke ervaring in gemeenteraad en als wethouder geven een frisse kijk en interessante kruisbestuiving. “Verfrissend veelzijdig, resultaatgericht en net even anders, gedreven, professioneel, empathisch en spiegelend” zijn eigenschappen die ik van ondernemers terug hoor. Bij ieder contact gericht op de kunst van het ont-moeten, ont-wikkelen, ver-binden en her-stellen; investeren in de mensen is het bouwen van je organisatie; :=X!

Persoonlijke noot: Gastvrije kok met genietbare gerechten, voor kleine gezelschappen.

 

Pin It on Pinterest

Share This