Home > Wie zijn wij > Mieke Hahndiek

Mieke Hahndiek

Mieke Hahndiek

Als trainer, coach en trainingsacteur, denk ik in uitdagingen en mogelijkheden. Toekomst gericht bouwen en investeren in mensenlevens zijn mijn persoonlijke “drive”.

Mijn specialiteit is het verzorgen van maatwerk training op het gebied van omgaan met agressie op de werkvloer en in klantcontact (ISO gecertifieerd agressietrainer), toepassen van DISC in teamtraining of persoonlijke coaching, presentatietechniek en sprekerstraining.

In coachingstrajecten gaat u met mij op zoek naar balans tussen werk en privé-leven, hoe uw persoonlijke communicatie en competentie’s maximaal tot hun recht komen en hoe u gericht kunt werken aan het ontwikkelen hiervan! Mensgericht werken, creativiteit, gekoppeld aan verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen mensen te inspireren en motiveren om in beweging te komen, maakt dat het trainen “op haar lijf geschreven is. “ “Mijn werkstijl is persoonlijk, enthousiasmerend en uitdagend, waar mogelijk met een lach, en vooral met respect voor de eigenheid van u als klant.

Persoonlijke noot: Actief als coach/opleider actief bij Make-A-Wish Nederland om wensvervullers te begeleiden in hun nieuwe rol.

 

Pin It on Pinterest

Share This