Over

Over

Marja Krans

Gedreven supervisor / trainer / therapeut

“Samen het verschil maken. In bestuur, opleiding, training, coaching en advies. Dát is waar ik voor ga en waar ik van geniet”.

Marja is gedreven en professioneel betrokken op doelen en belangen van mens en organisatie. Zelfreflectie komt altijd terug en is een must. 

Marja heeft een brede werkervaring. Van bestuurlijk tot binnen het publiek domein. Van commerciële- tot non-profit organisaties en van religieuze instanties tot onderwijs. Ze voelt zich als een vis in het water bij ontwikkelingsuitdagingen binnen verschillende (organisatie) culturen. Haar motto? Waar een wil is, is een omweg en alleen ga je sneller maar samen komen we verder!

Portret van Mieke Hahndiek

Mieke Hahndiek

Trainer, coach en trainingsacteur

Mieke is als enthousiast trainer, inspirator en spreker breed inzetbaar. Heeft jarenlange ervaring binnen het MT in een internationale interkerkelijke organisatie. Mieke is DISC-gecertificeerd trainer en NOBTRA gecertificeerd Agressie trainer (ISO gecertificeerd /NIKTA). 

Daarbij is zij inzetbaar als allround trainingsacteur. Haar hart voor mensen zie je ook in haar activiteiten naast het werk: ze is binnen diverse prominente organisaties actief als gedreven vrijwilliger. 

Een kei in organiseren, een drive om mensgericht te werken waarbij zij creativiteit koppelt aan verantwoordelijkheidsgevoel en haar vermogen mensen te inspireren en motiveren om in beweging te komen maken dat de feedback: “het vak van trainer is je op het lijf geschreven” helemaal ‘klopt’. 

Portret van Janita Seinstra

Janita Seinstra

Coach

De combinatie van mijn onderwijsachtergrond en mijn ondernemerschap maakt dat ik graag het innerlijk potentieel in mensen losmaak. Ik transformeer mensen naar creatieve gamechangers.

In de afgelopen tientallen jaren heb ik mijn expertise opgebouwd in gamification. Ik hou van groei, persoonlijke ontwikkeling en processen met een speelse aanpak. Altijd vanuit het gedachtengoed dat ‘alles wat je nodig hebt, zit al in je’.

Als facilitator begeleid ik creatieve denkprocessen van teams en individuen. Ik werk vanuit een duidelijke structuur en de nodige flexibiliteit om datgene aan bod te laten komen wat aan bod moet komen, altijd oog houdend voor het individu.

Mijn kernwaarden zijn: enthousiasme, inspiratie, betekenisvol, humor en speelsheid. Met mijn visionaire blik en mijn beelddenkers kwaliteit krijg ik snel inzicht in wat er speelt, wat zeker een meerwaarde is als er in een team uitdagingen zijn. Ik geniet als mensen in beweging komen en er een keuze is gemaakt voor een nieuwe start.

Persoonlijke noot: ik dompel elke ochtend in een koud bad, in mijn vrije tijd zeil ik graag en ik ben een outdoor-mens.